Stalna edukacija i zajedništvo tima

Upravo to je ono što Tonsus tim čini prepoznatljivim na tržištu, i jedan od glavnih razloga zadovoljstva naših klijenata .

Današnje tržište, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj zahtjeva stalno usavršavanje već stečenih znanja na svim područjima pa tako i na području instalacije vodovoda, grijanja, hlađenja i odvodnje. Iako naše iskustvo seže 15 godina unazad stalni noviteti na tržištu, a samim time i zahtjevi naših krajnih korisnika pokreću nas da konstantno ulažemo u svoje znanje, kako bi smo našim kupcima pružili ono najbolje .

Unatoč tome bez pravog i pouzdanog tima sa kojim se malo tko na tržištu može pohvaliti, neke stvari bi jednostavno bile ne izvedive. Tonsus tim sastoji se od vrhunskih stručnjaka iz različitih područja od projektiranja pa sve do područja realizacije, koji iza sebe imaju više od 1000 realiziranih projekata.


Temeljne vrijednosti našeg tima


Znate li ?

Da Tonsus tim posjeduje certificirane radnike, koji garantiraju kvalitetu naših usluga. Kako bi ste se više informirali pogledajte neke od naših realiziranih projekata, ili nas jednostavno kontaktirajte

24 / 7 kontaktirajte nas:   091 443 3490